Samuli Leppälä – Storyful Gaming

Syntynyt
2.3.1992

Yhteystiedot
044 2721751
samuli@varapeli.com

Limingan taidekoulu
Kuvataidelinja 2011-2012

Lapin Yliopisto
Kuvataidekasvatus
Kanditaatin tutkinto 2012-2016
Maisterin tutkinto 2016-2019

Kuvataidekasvattaja ja taidetyöläinen

Olen opiskellut – luvattoman pitkän aikaa – Lapin Yliopistossa kuvataidekasvatusta. Käytännössä tämä tarkoittaa, että minulla on pedagogiset valmiudet toimia kuvataiteen opettajana yläkoulussa, lukiossa ammattikouluissa jne.

Koulutusohjelman kautta olen saanut kenttäkokemusta eri kouluissa Rovaniemen ja Oulun alueella.

Storyful Gaming

Storyful Gaming on perustamani yritys, joka keskittyy tuottamaan pelialaan liittyvää journalismia/sisällöntuotantoa. Yrityksen tavoitteena on kasvaa useamman tekijän työllistäväksi kokonaisuudeksi, jonka lähtökohtana on luoda Suomen parasta pelijournalismia.

“Yritys on pelialan sisällöntuotantoon erikoistunut toimija, joka tuottaa laadukkaita uutisia, artikkeleita, kuvia ja videoita alaan liittyen. Yritys tuottaa sisältö- ja uutispaketteja kotimaisille ja ulkomaisille mediataloille.”

Juttunäytteitä

V2.fi

Aalto Startup Center & ESA BIC

Eurheilu.org

Muuta sisältöä

Kuvia, kuvituksia ja ajatuksia

Kaikilla ohjaajilla ja elokuvantekijöillä tuntui olevan jokin muisto liittyen Jarvaan tai johonkuhun, joka tunsi ohjaajan. Lämminhenkinen rupattelu kuitenkin keskeytyi äkisti, kun seminaaritilaan asteli suuri valkoinen koira. Hitain – tilaa arvioivin askelin – se tassutteli huoneeseen. Oudosta tilanteesta välittämättä iso eläin kävi tervehtimässä kaikki katsojat pienin nuuhkaisuin, jonka jälkeen eläin nousi määrätietoisesti lavalle. Vakain askelin se käveli näyttämön halki ja poistui jälleen huoneesta.

Älkää ymmärtäkö väärin, omaan hyvin sekulaarin maailmankuvan. Silti tilanteessa, jossa muistellaan Jäniksen vuosi -elokuvan ohjaajaa valtavan valkoisen koiran ilmestyessä tilaan, uskoisin sinunkin olevan edes hiukan hämmentynyt.  ” 

Kohtasinko minäkin Risto Jarvan Tampereen elokuvajuhlilla? V2.fi

Ote kuvituksista

Muuta sisältöä

Videoita

Kurkkupurkki Podcast

Kurkkipurkki Podcast tutkii mielen, tieteen ja taiteen rajapintaa kurkut vipattaen. Äänessä kuvataideopiskelija Meri Hiironen ja kuvataidekasvattaja Samuli Leppälä.