Päivitys juttuun “Myrkyllisin kohtaamani pelaaja” – Liike otti minuun yhteyttä

Kirjoitin pari viikkoa sitten kohtaamastani pelaajasta, joka vaati minua luovuttamaan ja käyttäytyi kaikkiaan hyvin häiritsevästi. Välikohtaus sattui, kun olin pelaamassa viikottaisessa Magic: The Gathering -korttipelin Standard Showdown -turnauksessa.

Voit lukea jutun täältä: “Myrkyllisin kohtaamani pelaaja: “Shut the fuck up, it’s not your game!”

Kirjoitan juttuun päivityksen, sillä turnauksen järjestänyt liike otti minuun yhteyttä. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun olin julkaissut blogitekstin tapahtumien kulusta. He pahoittelivat vielä kerralleen tapahtunutta ja kertoivat, että käytännön toimenpiteisiin oli ryhdytty.

Häiriköinyt pelaaja oli viestin mukaan jatkanut huono käytöstään varoituksesta ja puhuttelusta huolimatta. Tämä oli johtanut kuukauden porttikieltoon liikkeen kaikkiin tapahtumiin. Pelaajalle oli myös ilmoitettu, että ellei hän paranna käytöstään, hän tulee saamaan vuoden porttikiellon. Minulle viestiä lähettänyt henkilö pahoitteli, ettei tieto näistä toimenpiteistä ollut päätynyt minulle asti aikaisemmin.

Olen äärimmäisen yllättynyt siitä, miten paljon kannustavaa palautetta olen saanut kaikilta teiltä lukijoilta. Todella monet ovat kommentoineet juttua eri kanavissa ja osa teistä on jopa lähettänyt yksityisviesteillä kutsuja erillaisiin peliseurueisiin.

Kiitos teille kaikille ja erittäin hyvää alkanutta vuotta 2019!

Jaa ja seuraa Varapeliä:

Posted by Samuli

Olen Samuli Leppälä, tuleva kuvataidekasvattaja ja freelance sisällöntuottaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja.

Vastaa