Kurkkupurkki Podcast

Kurkkupurkki Podcast – Kokemuksia pääsykokeista

Kurkkupurkki Podcast on minun (Samuli Leppälä) ja Meri Hiirosen yhteinen podcast, joka tutkii mielen, tieteen ja taiteen rajapintaa kurkut vipattaen. Tämänkertaisessa jaksossa perehdymme ajankohtaiseen aiheeseen, eli pääsykokeisiin. Meillä molemmilla kun sattuu olemaan pitkä lista paikkoja, jonne olemme hakeneet vuosien saatossa (vaihtelevalla menestyksellä).


Vaikka et olisi hakemassa juuri nyt kouluihin, voit silti nauttia meidän uusimmasta jaksosta. Ovatko meidän kokemukset esimerkiksi yhtään samanlaisia kuin sinun?

Kuitenkin niille, jotka ovat haaveilleet tulevaisuudesta jossakin Suomen taidekouluista, on tämä podcast erityisen mielenkiintoinen. Meri kun opiskelee Helsingin kuvataideakatemiassa ja minä puolestani suoritan Lapin Yliopiston kuvataidekasvatuksen koulutusohjelmaa, joten meillä molemmilla on kokemusta taidekouluhin hakemisesta.

Kurkkupurkki löytyy nykyään myös iTunesista!

Mitä pidit jaksosta? Otamme mielellämme vastaan palautetta sisällöstä, teknisestä suorituksista ja laitteista! Jätä kommentti tähän juttuun tai laita viestiä osoitteeseen toimitus@varapeli.com.

Jaa ja seuraa Varapeliä:

Posted by Samuli

Olen Samuli Leppälä, tuleva kuvataidekasvattaja ja freelance sisällöntuottaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja.

Vastaa